PhiNicka's kruidenwijzer

Wil jij ook graag meer kruiden gaan gebruiken in je keuken? Weet je niet altijd welk kruid bij wat hoort? Dan helpen wij je uit de nood! Wie zelf graag experimenteert met kruiden in zijn gerechten kan nu onze kruidenwijzer downloaden. Via een makkelijk overzicht kan je de meest courante kruiden linken in je gerecht! Klik snel op downloaden en krijg onze kruidenwijzer in je mailbox.

Met kruiden kan je alle kanten uit...

kruiden mix mengeling zonder zout

Ontdek onze inheemse kruiden

Je hoeft echt geen groene vingers te hebben om de meest courante basiskruiden zelf te kweken

Zout is niet nodig

Ontdek opnieuw de pure smaken van je ingrediƫnten. Door zout te elimineren uit je keuken ontdek je vanzelf weer hoe alles hoort te proeven

Ga op wereldreis!

Reis rond de wereld en ontdek nieuwe smaken. Leer nieuwe combinaties maken en proef hoe dezelfde basis ingrediƫnten met andere kruiding je een nieuwe wereld laten binnengaan.

Philippe, Nick en Bianca

Begin 2019 kreeg Nick, onze zoon de diagnose Nefrotisch Syndroom. Los van een hoop medische aanpassingen kwam daarbij ook het zout restrictieve dieet. We beslisten om niet enkel Nick dat dieet te laten volgen en gingen er als gezin samen voor. Een zoektocht naar wat we nog konden en mochten eten … het experimenteren was gestart!

Kruiden schuif

Ook onze klanten zijn tevreden...

Heerlijke combinaties ontdekt - Benieuwd naar meer!
A.S. uit Wilsele
Door medische problemen moet ik oppassen met zout, gelukkig kreeg ik tips over een paar zaken. Ook de kruiden mixen zijn lekker in mijn gerechten.
M.W. uit Leuven

Schrijf je nu in voor onze kruidenwijzer: